Groen Weert logo editor
 X 
Campagne Rabobank Samen Sterker
geplaatst 3-10-2017
Bent u lid van de RABO Bank? Gun dan Stichting Groen Weert uw stem.

RabobankSamenSterker Ook dit jaar organiseert de RABO Bank een sponsoractie onder het motto “Samen Sterker”. Er wordt daarbij € 115.000 verdeeld onder de deelnemende goede doelen. Van 3 tot 17 oktober kunt u 5 stemmen verdelen over de organisaties die u een warm hart toedraagt.
Meer informatie ontvangt u binnenkort van de bank of u klikt alvast op deze link naar de pagina van RABO BANK Weerterland en Cranendonck.

Bent u lid van de RABO Bank Weerterland en Cranendonck en heeft u een groen hart? Steun Stichting Groen Weert dan met uw stem. U mag maximaal 2 stemmen op ons uitbrengen en wij waarderen het zeer, als u SGW 2 stemmen gunt.
Wij hebben uw steun hard nodig want wij werken onbezoldigd en zonder subsidie.
|
Iedereen heeft recht op een gezonde leefomgeving en het groen speelt daarin een belangrijke rol. Stichting Groen Weert zet zich in voor een verantwoorde inpassing van planten en bomen binnen het stedelijk gebied en de dorpskernen.

Donaties
Los van de RABO-actie stelt Stichting Groen Weert donaties zeer op prijs. U kunt donateur worden door een formulier in te vullen. Donateur bent u al voor € 15 per jaar. U ontvangt dan het boek “Groen en Welzijn” als dank.
Ook losse giften stellen wij op prijs. Bijvoorbeeld door een storting op onze bankrekening. U kunt zelfs overwegen Stichting Groen Weert op te nemen in uw nalatenschap. De Weerter notarissen kunnen u daarin adviseren.

Stichting Groen Weert heeft de ANBI-status, daarmee is uw donatie fiscaal aftrekbaar.